KUBA NA KATAMARÁNU

UŽIJTE SI PLAVBU NA KATAMARÁNU PO JIŽNÍCH SOUOSTROVÍCH KORÁLOVÉHO RÁJE A VYHLÁŠENÉHO RUMU. VYDEJTE SE S NÁMI DO PERLY KARIBIKU!

Idylické časy na Kubě s nastupujícím turismem pomalu končí – to však neplatí pro souostroví Canarreos, sestávající z 350 ostrovů a ostrůvků, které stále nabízí panenskou přírodu bez turistů a bezpečné dobrodružství. Na lodi se tak můžete vrátit v čase nazpět a zažít Kubu tak, jak vypadala před lety.

Souostroví Archipielago de los Canarreos nabízí zachovalou karibskou kulturu, panenskou přírodu a bezpečné dobrodružství. Tvrdí se, že právě zde najdete pět nekrásnějších pláží z celé Kuby a zároveň jedny z nejhezčích na světě. Budete plavat mezi delfíny, rybařit, prozkoumáte vraky lodí nebo piktogramy Indiánů. Z dovolené na katamaránu v Karibiku si odnesete mnoho zážitků na celý život.

DŮLEŽITÉ INFORMACE O PLAVBĚ

Termín: 14.2.-1.3.2021
Počet nocí na lodi: 
14
Loď: 
Katamaran Lagoon 39
Místo vyplutí: Cienfuegos, Kuba

Cena za osobu: 68.900,- Kč

Cena obsahuje: Český kapitán a průvodce, transfer z letiště do Cienfuegos a zpět, pronájem lodi na 14 nocí, motorový nafukovací člun, prostěradla, polštáře, přikrývky, závěrečný úklid, polopenze na lodi (14x snídaně, 12x večeře), nealko nápoje na lodi, celní a přístavní poplatky, kotvení, pitná voda na lodi, plyn, nafta, informační materiály.

Cena neobsahuje: Letenka Praha–Havana–Praha ve výši cca 22 000 Kč, pozemní dopravu, fakultativní výlety, alkoholické nápoje, večeře mimo loď (2x), pobytovou taxu, potápění a další aktivity nad rámec programu.

Ubytování: Dvoulůžková kajuta na lodi se sdílenou toaletou a sprchou. Cena je za osobu ve dvoulůžkové kajutě, pokud je obsazena dvěma osobami.

Poznámka: Přesná trasa plavby a navštívená místa záleží na počasí a povětrnostních podmínkách a může se s ohledem na bezpečnost a komfort posádky změnit. O trase plavby rozhoduje kapitán, který dbá na bezpečnost posádky. Změna trasy plavby z důvodů počasí a podmínek na moři není důvodem k reklamaci zájezdu.

Nabízený zájezd připravíme i pro ucelené skupiny na zakázku: navrhneme ideální trasu a vybereme plavidlo odpovídající velikosti skupiny a požadavku na komfort. Cena za celou loď je poté zpravidla výhodnější.

Jak se bydlí na lodi: ZDE najdete podrobnější informace o tom, jak jednotlivé typy lodí fungují, jak se na nich bydlí a co je vhodné zabalit s sebou.

TRASA PLAVBY

My Maps – Google

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT

Podrobný plán plavby a trasa

  • Odlet z Prahy, Přílet do Havany, přejezd do Cienfuegos (unesco) na jižním pobřeží Kuby. Odpoledne nalodění s úvodním brífinkem, večerní procházka městem.
  • Vyplutí z Cienfuegos, celodenní přeplavba na ostrov Cayo Largo del Sur, kotvení na známé pláži Playa Tortuga. Ostrov Cayo Largo je mnohými považován za nejkrásnější místo na Kubě, nabízí 27 kilometrů bělostných pláží s průzračným mořem, korálové útesy a nedotčenou přírodu. Návštěva želví farmy „Finca de Tortugas“, možnost potápění na korálovém útesu.
  • Ráno návštěva ostrůvku Cayo Iguana, kde spatříme množství leguánů. Plavba západním směrem: nádherná pláž Playa Rosario s množstvím palem a skvělým šnorchlováním, rezervace Cayo Cantiles mj. se spoustou opic, ostrov Cayo Campos s vědeckou experimentální stanicí, ostrov Cayo Matías s možností potápění na vraku lodi.
  • Přeplavba na nejvzdálenější cíl a největší ostrov ze souostroví – ostrov Isla de la Juventud. Přírodní rezervace Punta Francés se skvělým potápěním. Městečko Nueva Gerona, dosud nezkažené turismem. Výlety po ostrově nebo potápění. Pěší přesun z pláže Punta del Este na východní pobřeží k jeskyním s více než 200 unikátními předkolumbovskými piktogramy (sluneční kalendář, vesmír, či symboly orgánů lidského těla).
  • Návštěva stylového majáku Carapachibey. Možnost vyhlášeného rybolovu a šnorchlování u korálů. Ostrov Cayo Matias s porosty mangrovníků a obrovskými mušlemi.
  • Následující dva dny budeme mimo civilizaci. Působivá plavba povede mezi korálovými útesy a malými atoly směrem k ostrovu Cayo Rico, kde zakotvíme. Skvělé šnorchlování –  k vidění rejnoci, siby, barakudy, papouščí ryby, kanicové, ropušnice, perutýni,…
  • Návrat v poklidném tempu zpět do domovské maríny. Ostrov Cayo del Rosario, kde se k lodi často připojí skupiny zvědavých delfínů, se kterými lze plavat.
  • Přesun na letiště. Návrat do ČR

Na co se můžete těšit:

  • Jachting mezi 350 ostrovy souostroví Canarreos
  • Sněhobílé pláže a romantické zátoky
  • Karibská kuchyně a špičkové lokální koktejly
  • Vhodné pro celou rodinu!

DOPORUČUJEME

KAPITÁNSKÝ PRŮKAZ

Pomůžeme vám získat kapitánský průkaz. Prověřte své dovednosti na kurzech v Chorvatsku, v Bretani nebo na Baltu.

Máme profesionální a prověřené instruktory námořního jachtingu.

Vyplujte s námi a naučte se opravdovému umění jachtingu!

VÍCE...

SEYCHELY

Odleťte s námi do ráje Indického oceánu a vyplujte na katamaránech objevit různorodost tohoto kouzelného sousotroví, jehož legenda sahá až do Starého zákona!

Vyrážíme několikrát ročně a plujeme na elegantním katamaránu.

V případě zájmu nabídneme individuální termín

VÍCE...

SAIL & CLIMB

Jste milovníci horolezeckých aktivit nebo Vás tento sport jen zajímá, ale z nejrůznějších důvodů jse ho neměli možnost vyzkoušet? Rozhodně čtěte dál!

Právě Vám je tato zážitková plavba určena!

A to na jednom z nejhezčích a nejzajímavějších ostrovů Středozemního moře, na Sardinii.

VÍCE...

VYBRANÉ SLUŽBY

Moře

Plavbu je možné pojmout jako zajímavý zážitek, ale pokud si budete přát, jsme do role kapitána schopni obsadit zkušeného lektora a plavbu pojmout jako skutečné školení leadershipu.

Plavba na obřích plachetnicích

Tento typ lodě pojme zpravidla okolo 50ti osob, zejména se tento typ plavidla využívá pro firemní eventy nebo incentivní zájezdy.

Firemní regaty na klíč

Zkuste firemní regatu! Nic nestmelí lépe Váš kolektiv.

Ukázkový program

Připravili jsme pro Vás ukázkový, třídenní zážitkový program na plachetnici v Chorvatsku, novou formu teambuildingu.

Přihlášení k odběru novinek.
Vaše e-mailová adresa:


VIP Holiday s.r.o.


Náš partner pro chartery:
Yachtnet
VIP Holiday s.r.o.
IČ: 08909792
DIČ: CZ08909792
V Ouzkém 195 | 252 41 Dolní Břežany | Česká republika
E-MAIL: info@vipsailing.cz
TEL: +420 222 363 063
MOBIL: +420 776 007 883


Polarni cesty VIP holiday

VIP Holiday s.r.o. © 2020
Obchodní podmínky naleznete zde.
Informace o zpracování osobních údajů v souladu s GDPR naleznete zde.
      *) Odesláním potvrzuji souhlas se zasíláním materiálů od společnosti VIP Holiday s.r.o. na uvedenou adresu.